СК Брокбізнес змінила назву 13.12.2023

Страхова компанія раніше відома як Брокбізнес офіційно повідомила про зміну назви на Акціонерне Товариство “Страхова компанія “ББС ІНШУРАНС”. За словами представників страхової компанії місцезнаходження, код ЄДРПОУ, банківські рахунки та інші реквізити не змінилися.

Ми вітаємо компанію з оновленням та...

Оплачуй страховку зручно з Monobank

Оплата за допомогою монобанк на KIRINS

Тепер оплатити страховий поліс онлайн на платформі KIRINS можна за допомогою платіжної системи Monobank. Як це зробити? Обирайт...

Виїзд з України під час воєнного стану без Зеленої карти

Для українців, які залишають Україну на своїх автомобілях, надають Зелені картки на строк до 1 місяця безкоштовно. Таку страховку Ви можете отримати на кордоні України з Польщею. Зелена карта діятиме по всій території Європи.

Однак потрібно розуміти, що в країнах, які Ви плануєте відвідувати, існують свої закони. Якщо ...

Візові центри для подачі документів у Польщу закриті з 23.02.2022

Увага! Усі візові центри, які знаходяться в Харкові, Дніпрі, Одесі та Херсоні з 23.02.2022 закриті на прийом документів на невизначений термін. Усім, хто має підтвердженау дату реєстрації необхідно очікувати на наступну інформацію щодо зміни дати реєстрації.

У будь-якому випадку Ви можете виїхати в Польщу по безвізу аб...

Словенія та Угорщина відкривають кордони з 1 червня

Як повідомив міністр економіки Словенії Здравко Почівалшек, з 1 червня 2020 року відкриваються кордони Словенії та Угорщини. Хоч кордони і відкриті, але запобіжні заходи швидше за все вживатимуть і далі. Але це перший крок для об'єднання країн після карантину внаслідок коронавірусу.

Пам'ятайте, ми оформляємо страховки ...

Страховий поліс ОСЦПВ у додатку Дія

12.05.2020 у мобільному додатку Дія з'явилася можливість перегляду обов'язкового страхового поліса ОСЦПВ (Автоцивілки).

У момент оформлення страховки страхова компанія передає інформацію про страховий поліс до єдиної бази страхових полісів МТСБУ і далі з МТСБУ вже сформований докум...

Електронні документи водіїв у мобільному додатку ДІЯ

06.02.2020 відбулася презентація нового мобільного додатку «ДІЯ». Тепер усі документи, які раніше необхідно було возити із собою, можна зберігати у телефоні.

Додаток містить у собі дані кожного автолюбителя, у якого є посвідчення водія та техпаспорт. Наразі вже доступно понад 12 видів документів для українц...