Електронні документи водіїв у мобільному додатку ДІЯ

06.02.2020 відбулася презентація нового мобільного додатку «ДІЯ». Тепер усі документи, які раніше необхідно було возити із собою, можна зберігати у телефоні.

Додаток містить у собі дані кожного автолюбителя, у якого є посвідчення водія та техпаспорт. Наразі вже доступно понад 12 видів документів для українців.

Можна дивитися з усіх боків на цей додаток і мати різні погляди. Але ми достеменно знаємо, що кількість оштрафованих за відсутність документів знизиться в рази. Через це, звичайно, держава втратить трохи бюджету на штрафах 😊, але це інша історія.

Права та техпаспорт онлайн у програмі «Дія»

Електронні документи (права та техпаспорт) в онлайн режимі допоможуть кожному, хто хоче застрахувати свій автомобіль з автоцивілки, КАСКО та інших видів страхування. Зручно та швидко оформити страховий поліс Ви можете на платформі онлайн страхування KIRINS.

Як Ви знаєте, залишати техпаспорт в автомобілі не можна, тому що без нього не відкривають справу в поліції, а отже, і виплати по угону авто чекати не варто. За допомогою мобільного додатку «Дія» вся родина зможе зберегти техпаспорт у телефоні та спокійно їздити на автомобілі. Це значно полегшує життя, адже більше не потрібно передавати документи членам сім'ї.

Дия для страхования

 

Скачати мобільний додаток «Дія» онлайн

Кожен може скачати мобільний додаток (посилання нижче) на будь-який смартфон або планшет і вже почати використовувати електронні права водія та техпаспорт.

Посилання для скачування:

Скачати з App Store

Скачать с Google Play (Play Market)

Чекаємо нових оновлень у додатку та підтримуємо цифровий фронт України!