KIRINS – шахраї чи круті професіонали?

KIRINS - круті професіонали

Чому варто оформлювати страховку на сайті kirins.com.ua без вагань та застережень:

  • По-перше, завжди звертайте увагу на відгуки клієнтів, які є у відкритих джерелах – Посилання на відгуки Google. Зверніть увагу на які аспекти звертали увагу попередні користувачі. Слід прочитати як позитивні, так і негативні відгуки, щоб скласти повне розуміння процесу роботи агента.

  • Також зверніть увагу, як відбувається процес переказу коштів. При заповненні форми даних та оформленні онлайн-замовлення страхового полісу на сайті kirins.com.ua Вас буде перенаправлено на сторінку оплати за допомогою платіжної системи LiqPay. Це платіжна система від Приват Банку, яка ретельно перевіряє контрагентів, з якими має справу, а отже, не співпрацює з шахраями та чітко відображає куди були спрямовані Ваші кошти та в якому обсязі. Тож,, Ви можете використовувати ApplePay, GooglePay, реквізити картки та інші можливі способи перерахунку коштів, які будуть запропоновані на сайті після оформлення заявки.

  • Важливим критерієм слід виділити основну перевагу онлайн-замовлень, а саме самостійне введення даних, за якими буде оформлена страховка. Така система призводить до запобігання помилкам, які могли виникнути при внесенні договору страхування менеджером компанії до системи. Ви собі довіряєте, а значить і тут не повинно виникнути складнощів:)

  • З появою електронного страхування перевірити чинність отриманого страхового поліса стало ще простіше. Наприклад, при отриманні поліса Зеленої карти можна одночасно просканувати QR-код і перевірити дані в базі. Або загуглити "Перевірка дії ОСЦПВ" і знайти автоцивілку за номером поліса або номером автомобіля.

Отже, друзі, ми працюємо для Вас! Кожен день ми покращуємо наш сервіс, тому тестуйте його і обов'язково пишіть відгуки - це допоможе нам підвищити якість обслуговування і нашим клієнтам наважитися на таку зручну та вигідну співпрацю.